3 Σεπ 2011

Η ΔΕΗ κλείνει τα εισπρακτικά της κέντρα μετά από κάθε ληστεία.

Μετά το Χαλάνδρι, τον Πύργο και στο Άργος η ΔΕΗ έκλεισε τα ταμεία εισπράξεων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία που υφίσταντο οι πελάτες μας, γιατί είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν σε τράπεζες, καταβάλλοντας την σχετική προμήθεια.
Δεν διαφαίνεται προς το παρόν καμία ενέργεια από πλευράς της Δ/νσης Πωλήσεων  της ΔΕΗ να ανοίξουν τα ταμεία. Πιθανόν προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ώστε οι πελάτες να συνηθίσουν να πληρώνουν με εναλλακτικούς τρόπους τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να μειώσουν το μισθολογικό κόστος.
Αυτή η πραγματική αλήθεια και όποια απάντηση δίνουν, τόσο στους πολίτες όσο και σε εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου περί του αντιθέτου, αποτελεί πλάνη και τίποτα άλλο. Γιατί μέσα από τις απαντήσεις, δεν αναγράφουν κανένα χρονοδιάγραμμα για να μην δεσμεύονται

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με θέμα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην εξυπηρέτηση πολιτών από τη συνεχιζόμενη μη λειτουργία του υποκαταστήματος του ΔΕΗ στο Άργος. Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Το υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Άργος παραμένει κλειστό μετά τη ληστεία που σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου. Έκτοτε οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής, και ιδιαίτερα όσοι είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν σε κατάστημα της ΔΕΗ για την διεκπεραίωση ζητημάτων, υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία καθώς αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο κατάστημα του Ναυπλίου για την εξυπηρέτησή τους.
Επισημαίνεται ότι πέραν της αναγραφής στην είσοδο του υποκαταστήματος «κλειστό λόγω ληστείας», καμία άλλη ενημέρωση δεν έχει γίνει στους πολίτες του Άργους, οι οποίοι εύλογα ανησυχούν καθώς επιπροσθέτως διακινούνται μη διαψευσμένες φήμες για επικείμενο οριστικό κλείσιμό του.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Για ποιο λόγο παραμένει επί τόσο χρονικό διάστημα κλειστό το υποκατάστημα της ΔΕΗ του Άργους, αν και πότε θα ανοίξει ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής που σήμερα υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου