5 Οκτ 2012

Πάτρα: Τέσσερις μήνες σε κώμα και χωρίς χέρια 41χρονος μετά από ατύχημα σε υποσταθμό της ΔΕΗ – Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση.


Ήταν 31 Αυγούστου 2011, 9 το πρωί, όταν στον υποσταθμό Πάτρα – 3 της ΔΕΗ, στο Ζαβλάνι, ένας υπάλληλος της ΔΕΗ από συνεργείο της Αθήνας παθαίνει ένα φοβερό ατύχημα, που τον ρίχνει σε κώμα για 4 μήνες, και του στερεί τη σωματική του ακεραιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr,  κατά τη διάρκεια εργασιών, ο 41χρονος, που γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και κατοικεί στην Αθήνα, χτυπήθηκε από το ρεύμα και συγκεκριμένα με υψηλή  τάση 20.000 βολτ, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα επί 4μηνο, να του κόψουν τα δύο χέρια και γενικότερα να προκληθούν στον οργανισμό του διάφορα προβλήματα. Στο σημείο βρισκόταν και συνεργείο της ΔΕΗ από την Πάτρα.
Ο 41χρονος, μέλος  συνεργείου της ΔΕΗ από την Αθήνα , είναι σε κακή κατάσταση , ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.  Η Εισαγγελία Πατρών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες για το εργατικό ατύχημα και στο πλαίσιο αυτής  έχουν ξεκινήσει οι ανακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου