21 Σεπ 2012

Πάτρα: Mε το φόβο της ομαδικής αντίδρασης η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα σε απλήρωτο εργαζόμενο.



Χρειάστηκε η έντονη αντίδραση και αποφασιστική παρέμβαση εργαζομένων ως οδηγών στους ΟΤΑ της περιοχής και επιτροπών αγώνα για να επανασυνδέσει η ΔΕΗ το κομμένο ρεύμα σε εργαζόμενο στο Δήμο Πατρέων που παραμένει απλήρωτος επί τρεις μήνες.

Ο εργαζόμενος έχει πέντε ανήλικα παιδιά και το τελευταίο διάστημα ζούσε στο σκοτάδι καθώς αδυνατούσε να εξοφλήσει το λογαριασμό του ρεύματος.

Συνάδελφοί του συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας και απαίτησαν από τον Διευθυντή Πωλήσεων Γ. Καπερώνη την επανασύνδεση του ρεύματος τονίζοντάς του πως είναι σκανδαλώδες να μην πληρώνουν το ρεύμα μεγάλοι οικονομικοί όμιλοι που εδρεύουν στην περιοχή της Πάτρας και να απαιτεί από έναν άνεργο να πληρώσει. Η ΔΕΗ της Πάτρας ζητούσε από τον απλήρωτο εργαζόμενο στο Δήμο να καταβάλει άμεσα 400 ευρώ προκειμένου να του συνδέσει το ρεύμα.

Η άρνηση του διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ στη Δυτική Ελλάδα προκάλεσε την οργή των συναδέλφων του απλήρωτου εργάτη που είναι και πατέρας πέντε παιδιών και ξεπεράστηκε αφού χρειάστηκε να απευθυνθούν στον περιφερειακό Διευθυντή της επιχείρησης Σπ. Μυλωνά.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου