6 Δεκ 2011

Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού συνανθρώπου μας

   Αθήνα 5/12/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΕΛΗ Η ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΦΟΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ»
‘Ευάγγελος Βενιζέλος 23/6/2011’
Με βάση την παραπάνω φράση, που είναι αυτούσιο απόσπασμα των όσων είπε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη τύπου στις 23 Ιουνίου 2011, η θέση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μετά και την τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου σχετικά με το ειδικό τέλος ακινήτων σταθερά και αταλάντευτα, είναι πως όσο περνά από το χέρι μας μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους από σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, κοινωνικούς φορείς, πολιτικά κόμματα και την τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού συνανθρώπου μας.
 
Θα δοθεί μάχη σώμα με σώμα.  
Τα διορθωτικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση μετά την κατακραυγή της κοινωνίας και την πίεση των πολιτικών κομμάτων, του συνδικαλιστικού κινήματος, των κοινωνικών φορέων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ημίμετρα και με ημίμετρα δεν γίνεται δουλειά.
«Σοφία» για μια κυβέρνηση είναι να βλέπει τα λάθη της και να μην επιμένει σε αυτά.
«Σοφία», «εξυπνάδα» για μια κυβέρνηση είναι να ακούει την φωνή της κοινωνίας και να διορθώνει την πορεία της.
Οι όποιες βελτιώσεις ήρθαν μετά την πίεση της κοινωνίας δεν μας καλύπτουν.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ ΧΑΡΙΤΟΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Δυστυχώς η κυβέρνηση συνεχίζει στον λάθος δρόμο.
Εμείς θα συνεχίσουμε στον δρόμο των όσων είπε ο κ. Βενιζέλος που ο ίδιος μπορεί μεν να τα ξέχασε, εμείς όμως δεν τα ξεχνάμε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου