21 Φεβ 2013

Πάτρα: Νέα στοιχεία στο φως για την ρευματοκλοπή από επιχειρήσεις του κέντρου - Ο κύριος "2.000 ευρώ" και τα πειραγμένα ρολόγια.

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση ρευματοκλοπής από επιχειρήσεις στο κέντρο της Πάτρας. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι σε βάρος των επιχειρηματιών που είχαν "παγώσει" την μέτρηση του καταναλωμένου ρεύματος από τις επιχειρήσεις τους έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την λογοδοσία τους στη Δικαιοσύνη.

Από την άλλη, πηγές από την ΔΕΗ αναφέρουν ότι η Επιχείρηση δρομολογεί διαδικασίες για την επιβολή προστίμων ενώ ξεκινά ήδη έρευνα ώστε να φανεί με ποιόν τρόπο οι μετρητές των συγκεκριμένων επιχειρήσεων είχαν σταματήσει την καταγραφή ή κατέγραφαν σαφέστατα υποδεέστερες των πραγματικών καταναλώσεις. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι μόνο κάποιος βαθύς γνώστης θα μπορούσε να "πειράξει" τους μετρητές.


Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι άνθρωπος που παλαιότερα σχετιζόταν με την ΔΕΗ εμπλέκεται στην όλη υπόθεση καθώς προσέγγιζε επιχειρηματίες και με αμοιβή περίπου 2.000 ευρώ τους υποσχόταν κατά πολύ χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος.

 Οι "υπηρεσίες" του συγκεκριμένου ατόμου προσφέρθηκαν σε αρκετές επιχειρήσεις, ωστόσο η δράση του αποκαλύφθηκε όταν υπάλληλοι της ΔΕΗ συγκρίνοντας τις καταναλώσεις των επιχειρήσεων (παλαιότερες και πιο πρόσφατες), βρήκαν τερατώδεις και αδικαιολόγητες διαφορές.

από το http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου