8 Ιουλ 2013

Πάτρα: Ταλαιπωρία και ατέλειωτες "ουρές" στη ΔΕΗ-Το "χαράτσι" πήγε στις Εφορίες, αλλά οι καταναλωτές το βλέπουν γραμμένο στους λογαριασμούς.

"Από τον Άννα στον Καϊάφα" για την αφαίρεση του φόρου

Το αδιαχώρητο και τεράστιες ουρές επικρατούν αυτή την ώρα στο κατάστημα της ΔΗ στην Ακτή Δυμαίων. Αφορμή για την ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών, ο νέος υπολογισμός του "χαρατσιού", που θα πρέπει πλέον να καταβάλλεται στις Εφορίες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών δεν το γνωρίζει, με αποτέλεσμα να περιμένει στα Ταμεία για να πληρώσει το λογαριασμό.
Όμως οι ταμίες, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν, δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν, διότι θα πρέπει πρώτα να επισκεφθούν άλλο γραφείο (στον πρώτο όροφο) του κτιρίου, προκειμένου να αποσυνδεθεί από τους λογαριασμούς το ποσό του "χαρατσιού" και στη συνέχεια να επιστρέψουν για να πληρώσουν την καθαρή αξία του ρεύματος και των υπολοίπων έμμεσων φόρων του λογαριασμού.
Καταναλωτές λένε στο thebest.gr ότι υφίστανται ταλαιπωρία  και πως κανείς δεν τους είχε ενημερώσει για τη νέα διαδικασία.
"Δεν φθάνει που πληρώνουμε από αυτά που δεν έχουμε, θα πρέπει να χάνουμε ένα ολόκληρο πρωινό για να εξυπηρετηθούμε" ανέφεραν χαρακτηριστικά.
από το http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου