3 Μαρ 2017

Πάτρα:Απειλούν ν’αφήσουν πολύτεκνη οικογένεια στο σκοτάδι.

Σκληρό ροκ απο ιδιωτική εταιρεία που υποσχέθηκε «λαγούς με πετραχήλια»


Χοντρά κόλπα στις πλάτες καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος από την περιοχή παίζουν το τελευταίο διάστημα ιδιωτικές εταιρείες παροχής ενέργειας, υποσχόμενες «λαγούς με πετραχήλια», προκειμένου να τους πείσουν να αλλάξουν πάροχο, αλλά στη συνέχεια εμπειρία για όσους τσιμπάνε είναι πικρή.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων συμβαίνουν στο «βασίλειο» της ηλεκτρικής ενέργειας, μετά την επανεκκίνηση των πολιτικών που επιτρέπουν σε ιδιώτες να πουλάνε ρεύμα, είναι το γεγονός, που κατήγγειλε στους patrastimes πολύτεκνη οικογένεια, η οποία  ζει στην Δυτική Αχαΐα.


Η Πολύτεκνη οικογένεια από το πουθενά βρέθηκε να οφείλει εκατοντάδες ευρώ στον ιδιώτη πάροχο και συγχρόνως να μην μπορεί να επιστρέψει στη ΔΕΗ.


Όλα ξεκίνησαν όταν μέσω τηλεφώνου, ιδιωτική εταιρεία έπεισε τον πατέρα της οικογένειας να αλλάξει πάροχο, υποσχόμενη πολύ φθηνότερο τιμολόγιο και όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν οι πολύτεκνοι οι οποίοι παίρνουν ρεύμα από τη δεη.


Η υπογραφή του νέου συμβολαίου ωστόσο επεφύλασσε λίγο καιρό αργότερα μία δυσάρεστη έκπληξη για την 7μελή οικογένεια, η οποία έχει πέντε ανήλικα παιδιά, καθώς ο λογαριασμός που της πήγε έφτανε στα 600 ευρώ.