21 Φεβ 2013

Πάτρα: Νέα στοιχεία στο φως για την ρευματοκλοπή από επιχειρήσεις του κέντρου - Ο κύριος "2.000 ευρώ" και τα πειραγμένα ρολόγια.

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση ρευματοκλοπής από επιχειρήσεις στο κέντρο της Πάτρας. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι σε βάρος των επιχειρηματιών που είχαν "παγώσει" την μέτρηση του καταναλωμένου ρεύματος από τις επιχειρήσεις τους έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την λογοδοσία τους στη Δικαιοσύνη.

Από την άλλη, πηγές από την ΔΕΗ αναφέρουν ότι η Επιχείρηση δρομολογεί διαδικασίες για την επιβολή προστίμων ενώ ξεκινά ήδη έρευνα ώστε να φανεί με ποιόν τρόπο οι μετρητές των συγκεκριμένων επιχειρήσεων είχαν σταματήσει την καταγραφή ή κατέγραφαν σαφέστατα υποδεέστερες των πραγματικών καταναλώσεις. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι μόνο κάποιος βαθύς γνώστης θα μπορούσε να "πειράξει" τους μετρητές.

Πάτρα: Κατέβασε ρολά πασίγνωστη επιχείρηση στο κέντρο - Πληροφορίες θέλουν τη ΔΕΗ να "έκοψε" το ρεύμα γιατί διαπίστωσε ρευματοκλοπή!


Πασίγνωστη επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας έχει κατεβάσει ρολά τις τελευταίες ώρες. Το γεγονός προκάλεσε απορίες σε πολλούς επιχειρηματίες αλλά και συμπολίτες, αφού η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν από τις πιο γνωστές του κλάδου της και μάλιστα και από τις πλέον προβεβλημένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες το thebest.gr διασταύρωσε μέσω της ΔΕΗ, ο χώρος έπαψε να ηλεκτροδοτείται αφού διαπιστώθηκε οτι επί σειρά μηνών η επιχείρηση λειτουργούσε με καθεστώς ρευματοκλοπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται οτι το ρολόι  δεν κατέγραφε κατανάλωση ρεύματος κάτι που έστω και με καθυστέρηση αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ και έτσι ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr στέλεχος της ΔΕΗ, η επιχείρηση θα κληθεί να καταβάλει ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ, βάσει των λογαριασμών που πλήρωνε, στο παρελθόν.

 από το http://www.thebest.gr

11 Φεβ 2013

ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Ήλιδας: ΔΕΗ ο "Βεληγκέγκας" του συστήματος.


Στο 2013, τρίτο έτος εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα, δυστυχώς το ζούμε και αυτό! Η ΔΕΗ καλείται από το κράτος «φοροεισπράκτορα» να παίξει το ρόλο του «Βεληγκέκα»,
siriza_1όπου όλοι ξέρουν πώς παρουσιάζεται στο παραδοσιακό ελληνικό θέατρο σκιών. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της εξουσίας να επιβληθεί και να εφαρμόσει τις ανάλγητες και φορομπηχτικές ορέξεις της, ο «Βεληγκέκας» ΔΕΗ αποτελεί ένα ακόμα μέσο εκβιασμού της κοινωνίας.

Ο σημερινός ρόλος της ΔΕΗ είναι διαφορετικός από αυτόν για τον οποίο ιδρύθηκε. Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει για την χώρα, την οικονομία, αλλά και για τον λαό η Δ.Ε.Η., θα πρέπει να γυρίσουμε την μνήμη μας, αρκετές δεκαετίες πίσω, τότε που οι πολυεθνικές εταιρίες ηλεκτρισμού κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, όπου ηλεκτροδοτούν μόνον τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Φυσικά, στις πιο απόμακρες περιοχές που ήταν ασύμφορο, το έργο αυτό το ανέλαβαν κάποιες μικρές Δημοτικές Επιχειρήσεις, προσπαθώντας να ηλεκτροδοτήσουν κομμάτια των περιοχών, όχι πάντα με επιτυχία.

Κίνδυνος-θάνατος τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ! - Άρχισαν ήδη να... κεραυνοβολούν τους εμβρόντητους καταναλωτές - Για συνολική αύξηση κατά 100% τον Ιούλιο, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, μιλά στο attacktv.gr o συνδικαλιστής Θ. Κανελλόπουλος.

Απανωτές... ηλεκτροπληξίες αναμένουν τους καταναλωτές της ΔΕΗ αυτή την περίοδο, καθώς ήδη αρχίζουν ν' ανακαλύπτουν ότι η ιδιαίτερα αυξημένη χρήση θερμαντικών ηλεκτρικών σωμάτων (λόγω της εγκατάλειψης του πετρελαίου ως μέσου θέρμανσης από τα περισσότερα νοικοκυριά), σε συνδυασμό με νέα ή διογκωμένα υπάρχοντα "χαράτσια" της ΔΕΗ, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στο attacktv.gr, ο γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ Θεόδωρος Κανελλόπουλος, κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο οι πελάτες της ΔΕΗ θα συνειδητοποιήσουν τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται σε σχέση με τις χρεώσεις της Επιχείρησης, οι οποίες απαιτούν πολύ γερά... νεύρα για ν' αντιμετωπιστούν.

10 Φεβ 2013

Πάτρα:Έκοψαν το ρεύμα Κυριακάτικα σε οικογένεια με 4 παιδιά και ένα... νεογέννητο-"Πήρα ρεύμα απο το γείτονα για να ζεστάνω με μια σόμπα το νεογνό" λέει η μητέρα.

Πήγαν Κυριακάτικα σε οικογένεια στην Παραλία Πατρών με 4 παιδιά και ένα νεογέννητο για να κόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η κ. Γεωργία, η οποία υποστηρίζει ότι άνοιξε την πόρτα το πρωί και είδε τους υπαλλήλους να πηγαίνουν στο ρολόι της ΔΕΗ για να της κόψουν την παροχή.

Η ίδια τονίζει ότι τους παρακάλεσε να μην διακόψουν την παροχή γιατί έχει μικρά παιδιά και χρειάζεται τη θέρμανση και πως της απάντησαν πως δυστυχώς έχουν εντολές και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

6 Φεβ 2013

ΠΥΡΓΟΣ: Στο σκοτάδι 8μελης οικογένεια λόγω απλήρωτου λογαριασμού της ΔΕΗ.

Σ
Στο σκοτάδι ζει από χθες μια 8μελης οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά, στην περιοχή της Σαρακίνας, που δεν κατάφερε να πληρώσει τον λογαριασμό των 1.160 ευρώ της ΔΕΗ. Ένα λογαριασμό που δεν αρνήθηκε να πληρώσει ο Νίκος Σμαρνάκης, αλλά λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, ζήτησε να γίνει μια ευνοϊκή ρύθμιση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της εποχής. 

Ο Νίκος Σμαρνάκης ζει με τη σύζυγο, τα 4 ανήλικα παιδιά τους (από 2,5 έως 9 ετών) σ? ένα σπίτι στην περιοχή της Σαρακίνας στη Σπιάτζα, κάνοντας έναν πραγματικό αγώνα επιβίωσης και αντιμετώπισης των δυσκολιών της ζωής.